у дома / Почивка & Travel / Документи и визи / Как да се кандидатства за виза за Казахстан

Как се кандидатства за виза за Казахстан

/
93 Прегледи

Как се кандидатства за виза за Казахстан</a>

Понякога има ситуация, която за някоизащото човек трябва да влезе на територията на Република Казахстан. Тя може да бъде доста всякакъв повод - бизнес пътуване, почивка, посещение на роднини и т.н.

Преди да отидете на такова пътуване, трябва да имате виза, за да влязат на територията на тази република.

инструкция

    1

Веднага nuzhnozametit, че отварянето на виза за влизанев Казахстан не се нуждаят от всички. По този начин, в списъка на безвизов са граждани на страни от ОНД, Монголия и Турция. Всички други граждани, т.е. чужди граждани, ще трябва да получи дата vizu.Na законодателство на Република Казахстан предвижда няколко категории визи, а именно 13 (на инвеститорите е, дипломатически, транзит, официален, бизнес, лично, пътуване и т.н.).

    2

Напиши писмо на обжалване в чуждотоРепублика Казахстан, поставяне на необходимите документи (валиден паспорт, формуляр за кандидатстване за виза, по една снимка на паспорт или официална покана писмо от вашия работодател посочване на бизнес пътуване и гарантиране на финансова подкрепа).

    3

Напиши писмо до същото лечение в Министерството наКонсулска служба на МВнР на Република Казахстан и Миграционната служба на Министерството на вътрешните работи на Република Казахстан, поставяне на всички необходими документи (валиден паспорт, формуляр за кандидатстване за виза, по една снимка на паспорт или официална покана писмо от вашия работодател посочване на бизнес пътуване и гарантиране на финансова подкрепа).

    4

Посочете при попълване на заявление за виза слединформация: име, пол, дата на раждане и място на раждане, регистрационен номер на паспорта, кога и от кого е издаден документа и неговата валидност, националност, гражданство, пребиваване и местожителство, месторабота и длъжност, по време на който имате намерение да остане в Казахстан , адрес на мястото на престой, целта на влизане, маршрутът и начин на пътуване. Този профил е изпълнен по дефиниция, определен в законодателството по образец на форма, която може да бъде получена в зоните за лечение.

    5

Осъществяване на виза при пътуване в Казахстан, молявнимание на срока на валидност на паспорта. Тя трябва да е валиден за поне още 3 месеца след завръщането си график, посочени в документите при кандидатстване за виза.

Как се кандидатства за виза за Казахстан Тя е на последна промяна: 21-ви Юни 2017 от giumaudq
Това е основният текст на долния колонтитул вътрешен контейнер